La data de 4 iunie a.c.,poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei ai Secţiei 8 Poliţie Rurală, au acţionat pentru menţinerea climatului optim de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere și creșterea disciplinei conducătorilor de autovehicule, participanți la trafic rutier. 

În cadrul acţiunii, au fost legitimare 71 de persoane şi au fost controlate 53 de vehicule.

Conducătorii auto verificați în cadrul acțiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest, nefiind constatate nereguli.

Urmare a încălcării normelor de circulație rutieră, au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, 20 de conducători auto fiind sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale de deplasare.

Totodată, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea.

CLUJ-NAPOCA

Activitățile întreprinse de polițiști au condus la constatarea și aplicarea a 101 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 36 fiind înregistrate pentru nerespectarea regimului legal al vitezei, alte 14 fiind aplicate neportul centurii de siguranță, iar 7 pentru folosirea telefonului mobil. 

Pentru indisciplina pietonilor, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale.
De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost reținute 6 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea vitezei cu peste 50km/h.  

Pentru lipsa inspecției tehnice periodice a autovehiculelor, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat alături de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul Direcției Poliției Locale Cluj-Napoca.
 

  coral