În perioada, 07.07.2022 – 11.07.2022, interval orar 21:00 -04:00, va avea loc operațiunea de dezinsecție pe domeniul public al municipiului Turda.

Acțiunea de dezinsecție are in vedere următoarele obiective: cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, spații verzi și vizează eradicarea următoarelor tipuri de insecte: țânțari, muște, gândaci.

În cazul în care nu va fi posibilă desfășurarea acțiunii de dezinsecție din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

Vă reamintim că, pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de dezinsecție trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității. Astfel, facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de dezinsecție a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți, subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Municipiului Turda.

De asemenea, vă rugăm ca în perioada menționată să luați măsuri de protecție în vederea protejării familiilor de albine din Municipiul Turda. Pentru informații suplimentare puteți apela numerele de telefon : 0726235850 și 0761614493.

coral