Acțiuni de salubrizare și igienizare au avut loc luni la blocul Ceramica din municipiul Turda.

Serviciul Administrare Fond Locativ, Direcția de Asistență Socială și Domeniul Public cu sprijinul Poliției Locale, au intervenit la blocul Ceramica de pe strada Tineretului nr. 28 pentru a curăța și igieniza întreaga zonă.

De la piese de mobilier, până la PET-uri, ambalaje și alte mormane de mizerii au fost adunate în 4 containere mari de gunoi.

„Ne bucurăm că încă o dată am reușit să mobilizăm și locatarii din zonă în acest demers. De la mic, la mare au participat alături de echipele noastre la curățarea mizeriilor, aruncate la voia întâmplării. Sperăm ca prin aceste acțiuni să reușim să educăm populația din zonă și gunoiul să fie aruncat de acum înainte la tomberoanele pentru gunoi”, au transmis reprezentanții Primăriei Turda.

Totodată, în această zonă au fost montate camere de supraveghere în vederea identificării persoanelor care depozitează deșeurile pe domeniul public, urmând să se aplice sancțiuni.

„ Facem apel către toți locatarii acestor locuințe sociale să respecte eforturile depuse de autoritățile locale și să păstreze curățenia”, au comunicat reprezentanții Primăriei Turda.

coral