Orice fel de spațiu ai vrea să decorezi, fie cu tente mai moderne, mai clasice, mai  aparte, mai colorate sau mai neutre, accesoriile atât complementează, cât și completează orice spațiu. De la cuierul din holul de la intrare până la scăunelul din baie care te ajută să ajungi și la cele mai înalte rafturi și dulăpioare. Diferitele tipuri de accesorii nu doar că ajută la completarea spațiului, dar pot fi și folositoare pentru nevoie noastre.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Dă viață spațiului tău în câțiva pași

1.  Alege diferite corpuri de iluminat de diferite mărimi

Cu lămpi mai mici care au o lumină mai slabă, poți crea o ambianță mai primitoare și mai confortabilă, lumina venind din mai multe părți. Un efect plăcut îl pot avea atât lămpile mai mici, așezate fie pe măsuța de cafea sau pe diferite piese de mobilier, dar și așezate pe podea, de unde dau o lumină mai difuză. Lămpile mai mari au un impact mai puternic estetic și pot oferi si acestea diferite nivele de lumină. Combinația dintre cele mici, medii și mari poate completa un spațiu cel mai bine.

2. Alege accesorii pentru pereți

Pereții goi se completează cel mai bine cu diferite rame cu imagini, poze sau picturi de diferite mărimi, dar la fel de bine se poate și cu ceasuri de perete. Acestea pot fi si ele de diferite mărimi și de diferite modele. Primera Shop vine cu o varietate de ceasuri de perete de diferite modele si mărimi. Momentan, cu o tentă modernă, poți găsi atât nuanțe mai neutre, cat și nuanțe precum auriu sau argintiu. Modelul de tip marmură este unul dintre cele mai alese din ultimii ani, atât pentru accesorii precum ceasul de perete, dar și pentru alte accesorii sau piese de mobilier.

3. Include o pată de culoare

Spațiile minimaliste sunt cu siguranță din ce în ce mai întâlnite când vine vorba de alegerea accesoriilor, dar asta nu înseamnă ca sunt cele preferate sau sa nu poți da mai multă viață și unui spațiu minimalist cu o pată de culoare. Fă asta cu ajutorul unui covor de o culoare complet diferită față de celelalte obiecte din încăperea respectivă. Primera vine cu colecții inspirate din tendințele actuale, în așa fel încât să poată găsi fiecare cumpărător ceva pe gustul lui.

4. Mărește spațiul

Există diferite trucuri prin care poți face ca un spațiu mai mic să pară mai mare. Secretul este strâns legat de oglinzi, dar mai mult decât tipul oglinzilor, contează poziționarea lor. De exemplu, poziționarea mai multor oglinzi mai mici una lângă alta poate da senzația unui spațiu mai mare foarte ușor.

5. Fii practic

Poți încerca să fii practic în foarte multe moduri, atunci de ce să nu fie unul dintre ele poziționarea strategică a unui cuier sau a unor cuiere. Modele simple care nu necesită sa fie montate pe perete pot fi mutate oricând și oriunde, în funcție de câtă nevoie ai de spațiul respectiv. Cuierele simple si minimaliste de lemn sunt una dintre cele mai versatile opțiuni și care se încadrează în orice încâpere.

Fie stilul tău modern, fie clasic, fie minimalist, fie personal, nu ezita să-l completezi si să-i dai niște viată cu ajutorul accesoriilor și decorațiunilor, care contribuie la înfrumusețarea casei tale și a spațiului tău. coral