Accesul în Piața de Vechituri (Oser) de pe strada Bobâlnei nr. 65 se face cu respectarea regulilor impuse de autorități în vederea combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, comercianții și vizitatorii vor avea acces în incinta Pieței de Vechituri, în limita a 30% din capacitatea maximă a pieței, doar dacă sunt vaccinați și dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dacă se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

"ATENȚIE! Accesul nu este permis persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau al unui test antigen rapid, indiferent de vechimea acestuia.

Pe cale de consecință, invităm persoanele interesate care îndeplinesc condițiile de mai sus să-și achiziționeze abonamente de la casieria situată pe strada Bobâlnei nr. 65 în zilele de miercuri, între orele 8.00 – 12.00, respectiv sâmbătă, între orele 7.00 – 13.00.

Precizăm că se vor vinde abonamente de intrare la Piața de Vechituri doar până la atingerea capacității de 30% a acesteia.

Ne cerem scuze clienților și cetățenilor municipiului Cluj-Napoca pentru posibilul disconfort creat, însă toate aceste măsuri luate sunt în conformitate cu noile prevederi legale dispuse de autorități în vederea combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, fiind implementate cu scopul protejării sănătății și pentru siguranța celor care vin la Piața de Vechituri", au transmis reprezentanții RADP Cluj-Napoca.

coral