Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 15 Iernut – Turda, la kilometrul 28+900 metri, la ieșire din localitatea Luduș către Chețani, județul Mureș, a avut loc o coliziune față-spate între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat șapte persoane rănite. 

Astăzi, în jurul orei 14.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E60, în afara localității Luduș, cu implicarea a două vehicule.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 28+900 m, se pare că un bărbat, de 46 de ani, din Luduș, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Luduș-Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din aceeași direcție, de către un bărbat, de 55 de ani, din Mediaș, care se afla angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui autotren.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 7 persoane, respectiv a celor 2 conducători auto, precum și a altor 5 pasageri aflați în autoturismele conduse de aceștia, toate fiind transportate la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului.

coral