Un muncitor de pe șantierul Maurer Panoramic, din zona Piața Abator, a suferit un accident de muncă căzând de la o înălțime de 6 metri în subsolul proiectului imobiliar.

Două autospeciale şi un echipaj SMURD au intervenit pe un şantier situat în Piaţa Abator din municipiul Cluj-Napoca, după ce un bărbat de 30 de ani a căzut de la înălţime. Pompierii încearcă să aducă bărbatul la nivelul de acces al ambulanţei, având în vedere că acesta se află la baza structurii, la o diferenţă de nivel de circa 6 metri.

„În momentul sosirii salvatorilor la faţa locului, bărbatul prezenta leziuni la nivelul capului şi a colanei vertebrale, era conştient şi stabil, însă pentru extragerea lui în siguranţă, au fost utilizate echipamentele speciale, astfel încât să rămână imobilizat pe timpul transferului către ambulanţă în vederea evitării agravării posibilelor traumatisme suferite”, potrivit ISU Cluj.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate. Din primele date bărbatul nu ar fi căzut de la înălţime în tip ce lucra pe şantier. Autorităţile verifică împrejurările în care s-a produs acest eveniment

coral