Remorca unui TIR a lovit puternic o garnitură de tren care se deplasa regulamentar pe șinele de cale de ferată. Remorca s-a desprins în momentul unui viraj și a ajuns pe calea ferată.

„Incident feroviar în apropiere de localitatea Bologa, comuna Poieni. În urmă cu puțin timp au fost alertați despre faptul că un container sa desprins de pe un auto tren și a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroșat container respectiv.
în acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială și un echipaj SMURD. Din primele informații nu sunt anunțate persoane rănite.”, a transmis ISU Cluj.

„Un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj a fost avariat de un container cazut de pe un ansamblu de vehicule care se deplasa pe DN1.

 În urma evenimentulul nu au rezultat victime. Traficul feroviar este momentan blocat pentru degajarea containerului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Nu sunt persoane rănite, se pare că în garnitura de tren se aflau cca opt pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Traficul feroviar este blocat în acest moment pe ambele linii feroviare și pe una dintre benzile de circulație”, au completat cei de la ISU.

coral