Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Mera. Două autovehicule care s-au ciocnit frontal, iar coliziunea s-a soldat cu trei persoane rănite și o persoană decedată.

În momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate trei persoane, dintre care una prezenta traume incompatibile cu viața.

Au fost efectuate operațiuni de descarcerare, extragere și acordarea primului ajutor calificat pentru două femei și un bărbat care prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și cooperanți.

Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„Un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Baciu, care se deplasa pe DN1F înspre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe sensul opus al părții carosabile și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Turea.

Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul tânărului de 28 de ani.

Conducătorul în vârstă de 26 de ani, precum și o tânără de 22 de ani, din Apahida, pasageră în autoturismul condus de acesta au fost conduși la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Alături de aceștia, a fost transportată și pasagera din autovehiculul condus de tânărul de 28 de ani, respectiv o femeie de 23 de ani, din comuna Gârbău.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului de 26 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

coral