Accident grav, cu trei maşini, petrecut luni seară pe DN 19, la ieşirea din Valea lui Mihai. O persoană a murit, iar altele două sunt rănite, în urma impactului devastator.

"Apelul 112 a intrat la ora 17.43. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, la ieşirea din Valea lui Mihai înspre Carei, şi au fost implicate 3 autoturisme. În urma accidentului rutier două persoane au suferit leziuni aparent uşoare, iar din nefericire o a treia persoană a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului", a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările producerii evenimentului rutier, acest fapt urmând să fie stabilit de poliţiştii care efectuează cercetările la faţa locului.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, la ora publicării acestei ştiri traficul nu mai este blocat, "se circulă pe un singur sens, alternativ".

Un comunicat transmis luni seară de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana arată că victima decedată este un bărbat care rămăsese încarcerat. Celelalte două persoane rănite au suferit diverse răni și au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

„Ajunse la locul evenimentului, echipajele de descarcerare au acționat pentru evacuarea unui bărbat rămas captiv într-unul dintre autovehiculele avariate, iar echipajele de pompieri militari paramedici și cele medicale au evaluat victimele și au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite. Din nefericire, bărbatul descarcerat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale. Celelalte două persoane rănite în urma accidentului, aflate în cod galben medical (cu diferite contuzii și traumatisme), au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean”, se arată în comunicatul semnat de maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Potrivit acesteia, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Stațiilor de Pompieri Valea lui Mihai și Săcueni, cu două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe de tip B2, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Polițiștii urmează să stabilească felul în care s-a produs evenimentul rutier.

coral