Doi tineri au ajuns la spital după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o mașină.

„Din primele date, conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția străzii Giordano Bruno, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din zona centrală, înspre gară.
În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei și pasagerul, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Cluj-Napoca, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs în Piața Gării din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 17.00.
Pompieri au găsit o autoutilitară și o motocicletă avariate, iar cele două persoane, care se aflau pe cea din urmă, necesitau asistență medicală de urgență. Cei doi tineri prezentau suspiciuni de fracturi, erau în stare de conștiență și cooperanți. Cei doi au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

coral