Un groaznic accident rutier, soldat cu două victime, a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, în jurul orei 5.50, la ieşirea din oraşul Huedin (judeţul Cluj).

Un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din Bucureşti a intrat pe contrasens şi a izbit violent o maşină care circula regulamentar. În urma coliziunii, ambele maşini au fost proiectate în afara carosabilului. Doi copii aflaţi în vehiculul care circula regulamentar şi-au pierdut viaţa, iar mama lor se află în stare gravă.   „Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, au explicat reprezentanţii Poliţiei Cluj. 

Copii avea 5 ani, respectiv 11 luni. 

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistentei medical de urgență ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin, în jurul orei 5 dimineața.

O femeie a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă. Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora (vârsta copiilor 5 ani și respectiv 11 luni).

Sursa video: Ziarul Clujean

coral