Lavinia B. a murit la câteva sute de metri de casa ei, după ce a pierdut controlul mașinii pe Via Pajanello, în CArpanica, Italia, și a intrat într-un zid, murind pe loc.

O femeie în vârstă de 27 de ani a murit într-un accident de mașină la Capranica, în provincia Viterbo. Numele victimei era Lavinia Bozzo. Tânăra a pierdut controlul mașinii în timp ce conducea pe Via Pajanello și s-a izbit de un zid.

Locuitorii din zonă, care au auzit zgomotul puternic în jurul orei 2 dimineața, au alertat poliția. Carabinierii și serviciile de urgență 118 au sosit la fața locului, gata să facă tot ce le stă în putință pentru a încerca să-i salveze viața. Din păcate, însă, nu au mai putut face nimic: Lavinia a murit pe loc în urma impactului violent.

Se pare că accidentul în care a fost implicată fata a fost unul autonom, întrucât nicio altă mașină nu a fost implicată. Doar un accident tragic a făcut-o să piardă controlul vehiculului la câteva sute de metri de casa ei.

Lavinia avea doar 27 de ani când a murit după ce s-a izbit de un zid

Înmormântarea Laviniei Bozzo a avut loc în biserica San Giovanni Evangelista. Tânăra de 27 de ani era foarte cunoscută și iubită în zonă, iar întreaga Capranica este în doliu pentru moartea ei prematură. "Bună colegă, scumpă Lavinia, ai zburat la cer prea devreme …. și ai lăsat un gol imens în inimile noastre. Toți voluntarii Comitetului Capranica trimit o îmbrățișare mare și caldă familiei vicepreședintelui Romolo Bozzo și scumpei Licia", scrie Crucea Roșie Capranica într-un comunicat, citează FanPage.it.

Primarul Pietro Nocchi și-a exprimat și el tristețea și apropierea față de familie. "Astăzi este un Ajun de Crăciun trist pentru comunitatea din Capranica. Orașul nostru s-a trezit cu una dintre acele vești pe care nu am vrea să le auzim niciodată, într-o tristețe profundă în fața căreia nu există cuvinte. Moartea unei persoane tinere doare atât de mult. Întreaga comunitate trimite o îmbrățișare puternică familiei Bozzo. Părinților, Romolo și Licia, doi oameni extraordinari care au dăruit atât de mult comunității din Capranica de-a lungul anilor, printr-un angajament unic de voluntariat prin intermediul Crucii Roșii".

coral