Ieri,  27 noiembrie, în jurul orei 20.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier cu pagube materiale produs pe strada Calea Mănăştur din municipiul Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de vehiculul din faţă, în eveniment fiind implicate 3 autovehicule.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul care a provocat evenimentul, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatului testării cu aparatul etilotest. 

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

coral