Joi după-masa, în jurul orei 17:40, a avut loc un accident rutier, pe DN1, între Aiud și Teiuș. Ca urmare a accidentului o persoană a fost rănită.

Ieri, in jurul orei 17,30, un tanar de 20 de ani, din comuna Radesti, judetul Alba, in timp ce conducea un autorism pe DN 1, la km 404 + 700 de metri, in directia Teius – Aiud, s-ar fi angajat in depasire intr-o zona in care aceasta manevra este interzisa, imperjurare in care a intrat in coliziune cu un camion condus, din sesn opus, de un barbat de 40 de ani, din judetul Prahova. In urma impactului, camionul a acrosat o autoutilitara care era condusa de un barbat de 52 de ani, din Aiud, dupa care s-a rasturnat in afara carosabilului. In urma accidentului, soferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, iar un tanar de 21 de ani, pasager in autoturism, a suferit leziuni usoare.

Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor și descarcerare, cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM, la un accident rutier produs pe DN1, zona Tifra. 

Conducatorii camionului si ai autoutilitarei au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile sunt continuate.

 

 

 

coral