Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate ieri, în jurul orei 18.40, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Oșorhel.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era ieșit în afara părții carosabile, iar în cel de-al doilea era încarcerată o femeie.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a descarcera persoana rămasă blocată, între bordul mașinii și podul pedalier, precum și pentru a o extrage fără să-i agraveze leziunile suferite.

Femeia, în vârstă de cca 50 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Femeia era conștientă și cooperantă.

Din primele informatii, un conducător auto de 62 de ani, din localitatea Bistrița l-Năsăud, care se deplasa dinspre Dej spre localitatea Jibou, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atentia, a pătruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Dej.

Din primele date, in urma evenimentului, conducătoarea auto a fost rănită.

Au fost efectuate testări cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

coral