Toate colecțiile de încălțăminte de damă semnate de designeri și stiliști includ și modele de sandale variate, care dau practic startul noilor tendințe din anul 2020.

Alegerea modelelor de sandale la modă poate fi uneori destul de dificilă, având în vedere marea varietate de produse din acest an. Tocmai din acest motiv am selectat principalele stiluri de sandale lansate de designeri în acest an. Iată care sunt acestea:

Sandale cu toc înalt în culori pastelate

Femeile care adoră încălțămintea înaltă au posibilitatea în acest an să aleagă dintr-o mare gamă de sandale pentru vară, care au toc înalt. Acestea arată grozav, unele fiind chiar în stil art deco. Se poartă tocurile cât mai interesante la sandale, dar și vârfurile pătrate la produsele de încălțăminte de damă.

În acest an s-a pus accent pe rafinament, feminitate și eleganță. Designerii s-au concentrat și pe practic și confort, aceste calități fiind strâns legate de celelalte particularități amintite mai sus. Prin urmare, modelele sunt neobișnuite, originale, frumoase, adevărate modele de top. Finisajul este original, iar decorațiunile sunt cât mai interesante. 

Sandale cu platformă

Designerii moderni au venit în acest an cu noi modele de sandale, realizate din diverse materiale ce combină tehnici noi, culori și elemente decorative interesante. Dintre acestea se remarcă și modelele de sandale cu platformă, care sunt elegante și apreciate în 2020 și de vedetele internaționale.

Sandalele au talpa groasă, foarte confortabilă, au un număr mare de curele și strasuri mari. Unele modele sunt mai masive, altele mai elegante. Cert este că majoritatea sunt din materiale de înaltă calitate, mai ales dacă ne referim la acelea din piele naturală. Acestea se poartă la pantaloni largi sau la blugi, dar și la pantaloni scurți cu tricouri, sau la rochii de vară.

Sandale tip flip-flops, chic, elegante și moderne

Sandale moderne se poartă mai ales la blugi și rochii, dar și la ținute de vară, cu fuste și pantaloni scurți în vacanță. Sunt în tendințele modei și sandalele de tip flip-flops cu toc care au un aspect elegant și de aceea sunt recomandate la rochii. Le puteți combina cu diferite ținute chic, casual; pot fi purtate chiar și la costume de afaceri. Cele mai frumoase și feminine sunt totuși rochiile largi și vaporoase de vară, în stil boho, care sunt accesorizate cu sandale.

Sandale în stil minimalist, elegante

Dacă vrei să ai o ținută chic, poți alege o pereche de sandale cu toc, care au baretele foarte subțiri, din piele. În acest an, producătorii au combinat la sandale diferite materiale, cum sunt de pildă: pielea naturală și textilele. O alegere interesantă este și plasticul transparent care a fost preferat de unii designeri.

Sandale grecești joase sau cu toc înalt, în stil gladiator

Majoritatea modelelor de sandale în stil grecesc sunt simple și elegante, au un aspect foarte deosebit, preferat de femei și în acest an. Sandalele pot fi cu toc înalt, care se poartă la ținute elegante, sau pot fi cu un aspect boho, mai sofisticat, perfect pentru ocazii. Unele au strasuri, mărgele, pietre, sau alte elemente decorative foarte frumoase.

Cele mai populare sunt produsele din piele naturală, care imită sandalele tip gladiator, ce pot fi fixate pe picior. Unele au ornamente diverse, sau detalii aztece și curea de gleznă. Există modele cu talpa plată sau cu toc înalt, foarte elegant.

Pentru mirese sau diferite ocazii sunt recomandate sandalele albe, care sunt din piele și satin cu diferite strasuri, sau care pot avea perluțe aplicate ori alte elemente decorative sofisticate. Sunt și sandale din piele albă cu detalii aurii, sau cu aplicații din blană decorativă. 

Când vine vorba despre sandale elegante trebuie să amintim că tonurile deschise de culori reprezintă una dintre cele mai mari tendințe generale pentru primăvara-vara acestui an. Se remarcă în special nuanțele de roz, bej, verde și albastru-deschis.

Nu lipsesc din tendințele modei la încălțămintea de damă nici sandalele tip espadrile care au forma uniformă, talpa groasă și partea superioară realizată din piele naturală. Acestea sunt moderne, ușoare, comode și foarte frumoase. Pot fi din piele naturală sau din alte tipuri de materiale. Foarte apreciate sunt sandalele tip saboți care au talpa ortopedică, sau care au platformă, partea superioară din piele și diferite panglici, care se leagă de glezna piciorului.  coral