Activitățile din Noul Parc de pe strada Tăuțiului continuă, stabilindu-se deja programul până la finele acestui an. Spectacolele din week end-ul trecut nu au fost câtuși de puțin ceva întâmplător.

„Grija pentru cei mici trebuie să fie una continuă, așa că am pregătit un program plin de bună dispoziție, veselie, mișcare în aer liber și aspecte educaționale și artistice pentru cei mai mici floreșteni”, a transmis primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Stagiunea de toamnă “Teatru în Parc”
– câte un spectacol de teatru pentru copii, în fiecare sâmbătă și duminică (10, 11, 17, 18, 24, 25 octombrie, 7, 8, 14, 15, 21, 22 noiembrie).

Sport în Parc
– Zumba și dans pentru copii, exerciții de încălzire în aer liber. În fiecare sâmbătă și duminică, înainte de masă, timp de o oră.

Halloween-ul copiilor în Parc
– Program artistic și educational cu ateliere, spectacole, work shop-uri, decoruri de Halloween, toate dedicate copiilor. Sâmbătă și duminică, 31.10 și 01.11

Moș Nicolae în Parc
– Program artistic destinate copiilor cu ocazia zilei de Moș Nicolae. 5 și 6 decembrie

Crăciunul copiilor – Moș Crăciun în Parc
– Spectacole, ateliere, prezența lui Moș Nicolae și a spiridușilor, teatru de păpuși, muzică, divertisment pentru copii / 12, 13, 19, 20, 26, 27 decembrie.

coral