Dorel Vișan a răspuns tranșant, la întrebarea dacă virusul a fost fabricat: “Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe. După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, a declarat acesta pentru cluj24.ro.

Apoi, el a lămurit la cine se referă: “La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”.

Teoria despre care vorbește Dorel Vișan a fost dezvoltată de scriitorul Zecharia Sitchin în urmă cu mai multe decenii. Acesta a plecat de la tăblițele de lut sumeriene descoperite în zona Tigru – Eufrat și care descriu cosmogonia și așa cum o vedea acest popor antic.

Această poveste, care a căpătat rapid adepți în toată lumea, nu a fost însă însoțită niciodată de probe științifice și dovezi. Mai mult decât atât, Sitchin a recunoscut, ulterior, că „dezvăluirile” au fost rodul imaginației sale care a „croșetat” pe marginea fabuloasei mitologii sumeriene.

coral