Judecătorii de la Tribunalul Cluj au respins la începutul săptămânii contestația la executare a reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca față de acțiunea actorului Dorel Vișan.

Maestrul Vișan face parte dintr-un grup de revoluționari, care trebuiau să fie puși în posesie, în urmă cu 3 decenii, cu un teren dintr-o zonă neviabilizată.

Aceștia au refuzat preluarea terenurilor fără acces la utilități și au obținut fiecare amendarea zilnică a Primăriei, la suma totală de câte 9.000 de lei, pentru întârzierea punerii în aplicare a unei decizii judecătorești, arată muzicainstanțelor.ro

Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul declarat de Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca împotriva încheierii civile nr. 1761 din 16.03.2021, pronunţată în dosar nr. 21976/211/2020 al Judecătoriei Cluj-Napoca pe care o menţine în totul. Obligă pe apelant să plătească intimatului Vşan Dorel suma de 1500 lei, cheltuieli de judecată în apel. Decizia este definitivă. Pronunţată prin punerea solu?iei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 05.10.2021.

coral