Veste șocantă cetatea filmului. Actorul Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer. Chiar daca boala este una foarte grea, îndrăgitul actor se arată încrezător iar în perioada următoare vă începe ratamentul.

Celebrul actor de la Hollywood făcut anunțul la care fanii nu se așteptau. În urma unor analize amănunțite, Jeff Bridges a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Deși boala este una grea, actorul s-a arătat optimist și încrezător.

Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer

În cursul zilei de luni, celebrul actor și-a anunțat fanii de diagnosticul pe care l-a primit. Acesta le-a spus că a fost diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic, dar pronosticul său medical este unul bun, relatează AFP.

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun.

Mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre de bine. Şi, cât timp mă bucur de atenţia voastră, vă amintesc să mergeţi să votaţi. Pentru că suntem împreună în toate acestea””, a scris  Jeff Bridges pe contul său de Twitter.

Deși diagnosticul pe care l-a primit este unul greu, actorul s-a arătat încrezător, mai ales pentru că medicii au fost optimiști în ceea ce îl privește. Acesta vă încep în curând tratamentul și și-a asigurat fanii că îi vă ține la curent cu ce se întâmplă cu starea lui de sănătate.

Jeff Bridges a fost diagnosticat cu limfom, care este un tip de cancer care afectează sistemul imunitar care are responsabilitatea de a combate agențîi infecțioși care atacă organismul.

Până acum actorul american a avut o carieră impresionantă și a devenit cunoscut publicului larg pentru rolul din filmul „The Big Lebowski” (1998). De-a lungul timpului acesta a fost nominalizat de nu mai puțîn de șapte ori la Oscar și a câștigat o dată și premiul Academiei de filme americane, la categoria cel mai bun actor pentru interpretarea să din filmul „Crazy Heart” în 2010.

coral