Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, celebra actriță Maia Morgenstern a primit un mesaj în care a fost jignită și în care a fost amenințată cu moartea.

Pe adresa Teatrului Evreiesc de Stat din București a ajuns un e-mail de la un anume Andrei Illarie, care se semnează ca fiind „din partea partidului AUR” prin care transmite amenințări la adresa actriței, dar și la adresa fiicei acesteia. Autorul articolului nu s-a oprit acolo, ci a anunțat că îi va ucide pe toți actorii Teatrului Evreiesc de Stat.

Redăm mesajul integral:

„Sunteti o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intentionez S-o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a "stârnit" ceva.

Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ți spun că acest jidanca are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de sobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că ați făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu. Nenorocit-o de jidanca, pleacă naibii din ţara mea, Maia. Vreau să-i spui cât de murdară şi inumană este. Şi nu mă voi opri până nu va fi jupuită de vie. Până termin de măcelărit. Până când escapada ei murdară de viață va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de munca, intentionez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea și pe copiii ei murdari după ce-i termin de violat. E moartă, jidanca asta e mort, îți spun eu!

Adun o mică comunitate de oameni cu minte similară, indivizi și oameni din cartierul meu şi vă anunţ, dacă îndrăzneşte să vorbească din nou despre antisemiti, o voi face să tacă pentru totdeauna de data asta. Nimeni din tara asta nu va mai vorbi despre târfa asta urâtă şi dezgustătoare atâta timp cât traiesc. E moartă, va fi bătută măr şi nenorocita ta de gaura de jidani pociti, frauda ta se va termina în sfârşit!

Tu și toți cei implicaţi în teatru sunteţi morţi!

Din partea partidului AUR!”, se arată în mesajul pe care actrița Maia Morgenstern l-a publicat pe pagina sa de Facebook.

 

coral