In ultima vreme s-a tot spus ca Anca Serea si Adi Sina ar avea probleme in casnicie si ca ar fi in pragul divortului. Unul dintre motive ar fi gelozia excesiva a cantaretului, insa acum este totul clar, dupa ce au facut totul public.

In urma cu cateva zile, ce doi au fost surprinsi de spynews.ro, intr-un mall din Capitala, in timp ce erau la shopping. Anca si Adi aveau o stare buna de spirit si se comportau absolut normal, nu dadeau semne ca relatia lor nu ar mai functiona. Din cand in cand, s-au sfatuit asupra unor obiecte vestimentare care ii interesau, iar la final au parasit centrul comercial relaxati, fiecare cu cate o punga in mana.

Cearta in public: „Vrei sa vada toata lumea cine esti tu, de fapt?!”

Anca Serea si Adi Sina sunt impreuna de aproape opt ani si casatoriti de aproape patru. Desi cei doi se inteleg foarte bine si se sprijina reciproc, mai exista si certuri, ca in orice cuplu, lucrurile nu au cum sa fie numai lapte si miere.

Motivul pentru care s-a declansat o adevarata cearta in public a chiar numele vedetei, Adi i-a atras atentia ca nu isi folosesste numele din buletin, care s-a aratat usor deranjat ca sotia inca refuza sa-si spuna numnele adevarat. Bruneta, care in acte a luat numele sotului, a ramas pentru cei care o cunosc de pe micul ecran tot Anca Serea. „De ce spui ca te cheama Anca Serea? Ma uitam zilele trecute la televizor si am vazut o reclama in care Anca Serea recomanda un sampon. Vrei sa le arat eu buletinul tau, sa vada toata lumea cum te cheama? Nici macar Anca Serea Sina, ci doar Anca Sina… pai unde e mandria mea?„, a fost reactia solistului intr-o discutie pe care cei doi au purtat-o pentru un nou epidoD al vlogului lor.

Prezentatoarea tv a explicat ca in scenariul reclamei era pevazut sa se prezinte cu numele cu care o stie toata lumea.

coral