Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Sunt doi prezentatori cu experiență și câștigă sume importante de pe urma acestui lucru, însă puțini știu că actrița și soțul ei au și o afacere împreună, din care fac bani frumoși.

"Recunosc complicitatea din priviri, intimitatea!" Adela Popescu a spus adevărul. Ce se întâmplă în familia ei de când a adus pe lume cel de-al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan, afacere de milioane de lei

Adela Popescu și Radu Vâlcan  câștigă destul de bine din televiziune, însă rolurile de prezentatori nu reprezintă singura lor sursă de venit.

În urmă cu 6 ani, cei doi soți au decis să intre și în lumea afacerilor, iar de atunci au avut parte de un succes răsunător.

Potrivit fanatik.ro, actrița și partenerul ei și-au deschis împreună o firmă care are ca obiect activități ale agențiilor de publicitate și care le aduce sume impresionante în conturi. Până acum, rapoartele înregistrate la ANAF arată un profit de aproape 3,5 milioane de lei (700.000 euro), potrivit wowbiz.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat apartament în Olimp

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis, de curând, să investească într-o nouă locuință, de data aceasta la malul mării. Apartamentul, care este situat într-un complex rezidențial din stațiunea Olimp, i-a făcut pe cei doi soți să scoată din buzunare aproape 100.000 de euro: "Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe.

Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept! Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare.", a mărturisit Adela Popescu pe rețelele de socializare.

coral