Adela Popescu si-a botezat cel de-al doilea copil, Andrei. Pe conturile ei de socializare, vedeta a postat o fotografie de la eveniment.

„Cei mai fericiti.  #botezandrei #fiulnostru”, este mesajul cu care Adela Popescu a insotit fotografia in care apare alaturi de partenerul ei de viata, Radu Valcan.

„Impliniti  #botezandrei”, a scris actrita in dreptul fotografiei postat pe Instagram.

„Ce bucurie!”, „Sa va traiasca sanatos si binecuvantat”, „Cei mai fericiti, cei mai impliniti si cei mai frumosi parinti cand il vedem si noi pe Andrei?”, „Sa va traiasca baiatul”, „Sa va bucurati de ingerasul vostru”, „Sa fie sanatos! Si sa vina si al treilea! Distractie placuta!”, i-au transmis fanii.

„Vom face botezul la inceputul lui mai, am gasit si o locatie foarte frumoasa, deci treaba e stabilita. Ultima lista cuprindea aproximativ 80 de invitati, chiar mai mult decat la nunta”, spunea Adela Popescu despre botezul celui de-al doilea copil.

Adela Popescu este casatorita cu prezentatorul de televiziune Radu Valcan din anul 2015. Cei doi au impreuna un baietel care se numeste Alexandru. Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua in luna decembrie a anului trecut, vedeta aducand pe lume tot un baietel, care se numeste Andrei.

coral