Adelina Pestrițu are planuri mari pentru noul an, alături de frumoasa ei familie. Bruneta s-ar pregăti să devină iarăși mămică, fiind dată de gol despre acest aspect al vieții personale de un detaliu neștiut, până în prezent. Aceasta a petrecut sărbătorile de iarnă împreună cu soțul și fetița lor de un anișor, fiind surprinsă într-o astfel de ipostază, cu doar câteva zile în urmă.

Adelina Pestrițu este deja însărcinată pentru a doua oară? Cum s-ar fi dat de gol bruneta

Adelina Pestrițu ar fi deja însărcinată pentru a doua oară, fiind vorba despre o confirmare ce vine din partea apropiaților vedetei. Fosta prezentatoare TV s-a afișat pe parcursul vacanței de sărbători alături de fetița ei, Zenaida Maria, pe care a ținut-o în brațe, câtă vreme s-a aflat pe pârtia de schi. Mai mult, în vârstă de 32 de ani, Adelina vrea să devina iarăși mamă și să îi dăruiască soțului ei, Virgil Șteblea, al doilea copil. Cei doi și-au petrecut Revelionul la Poiana Brașov, acolo unde au plecat direct din Capitală, după ce au luat masa în oraș.

Ce a dat-o însă pe Adelina Pestrițu de gol în ceea ce privește pasul uriaș din viașa de familie, de a mai aduce pe lume un copil, a fost faptul că vedeta își dorește o locuință mai spațioasă. În acest sens, deja a început căutările și face toate demersurile necesare pentru a găsi un loc ideal pentru familia ei ce va deveni mai numeroasă.

Veștile surprinzătoare despre brunetă au venit la început de 2020 și se pare că aceasta e pregătită să se mute într-un alt apartament, într-un complex rezidențial nou. Zenaida Maria, fiica cuplului, are vârsta de un anișor și ar putea avea un frățior sau o surioară, în viitorul apropiat. Se pare că exact acest lucru a dat-o pe Adelina de gol, pentru că săpăturile ample pe care a început să le facă au stârnit curiozitatea multora.

    “Adelina este pregătită să mai facă un copil, să rămână cât mai curând însărcinată cu un frățior sau o surioară pentru Zeny”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei, anunță wowbiz.ro.

coral