Adelina Pestritu este una dintre cele mai frumoase mamici din showbiz-u romanesc. Fosta prezentatoare i-a daruit un copil logodnicului ei, Virgil Steblea si este in al noualea cer. Mandra de fiica ei, Zenaida, vedeta o fotografiaza cat de des poate si publica imaginile pe pagina ei de Instagram. Ea si Zeny strang zeci de mii de aprecieri si comentarii frumoase din partea internautilor, dar exista si unele persoane care o critica pe frumoasa Adelina.

Adelina Pestritu, atacata de o fana

Recent Adelina a inceput sa mearga cu micuta Zenaida la piscina. Ea a impartasit cu admiratorii ei o imagine in care iti tine fiica in brate, iar o urmaritoare a crezut ca vedeta a modificat fotografia. „Pune mama filtru si la copil pe fata ca na….”, a scris ea.

Adelina s-a aratat revoltata de presupunerea pe care a facut-o si i-a raspuns imediat pe masura. „Jesus! Cum sa editez un copil?! Voi ganditi putin? Este o poza facuta cu Deep. Niciun copil pe lumea asta n-ar avea nevoie de vreo editare pentru ca sunt superbi toti. Deci vorbesti pe langa subiect. 🙂 te pup”, i-a raspuns ea imediat.

Mai este foarte putin pana la nunta Adelinei Pestritu, asa ca pregatirile sunt in toi. Vedeta a inceput saptamana in forta, asa ca a mers in cautarea rochiilor pentru cele sase domnisoare de onoare care ii vor fi alaturi in cea mai importanta zi.

„Mi-am inceput saptamana visand la ziua cea mare. ??‍♀️ Matinala, dar extrem de emotionata. Astaai sunt in cautare de 6 rochii pentru domnisoarele mele de onoare. Iar daca eu voi purta 2 rochii, de acelasi tratament regesc vor avea parte si ele.  Cum credeti ca vor arata?”, a scris Adelina Pestritu pe contul de socializare.

Adelina Pestritu se casatoreste cu Virgil Steblea pe 20 iulie. Brineta a anuntat ca va purta doua rochii de mireasa la nunta sa. Si fiica sa, Zenaida Maria, va avea o aparitie spectaculoasa. Pe blogul ei, Adelina Pestritu a dat publicitatii noi detalii legate de eveniment. Astfel, bruneta a dezvaluit ca nunta sa va fi una… parfumata. Aceasta a apelat la o firma specializata in acest sens.

coral