Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fashion-editorul Iulia Albu. Una dintre tinutele purtate de bruneta la o recenta gala mondena nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu.

La un eveniment monden care a avut loc de curand, Adelina Pestitu a ales o tinuta extrem de provocatoare. Ea a a purtat o rochie lunga, de culoare rosie, cu un decolteu impresionant.

Vestimentatia Adelinei Pestritu a fost criuticata dur de Iulia Alnbu pe blogul sau.

„Lina, Lina, Adelina…

Adelina Pestritu s-a vrut pretioasa, dar a gafat groaznic intr-o tentativa de perna esuata dinspre exterior inspre un interior completat deja inutil cu o luxurianta plasa de tantari „mop cu tur” care a facut tuturor serviciul de a matura constiincios trotuarul, mocheta si in principiu orice urma de stil.

Accesorizarea scufunda iremediabil orice intentie de bun gust, nici cerceii si nici plicul neputand salva (vreodata) aparentele unei aparitii inutil ostentative. Multe pene si… NIMIC!”, a comentat Iulia Albu despre aparitia Adelinei Pestritu.

Adelina  Pestritu este o fosta asistenta si prezentatoare de televiziune. Adelina Pestritu a devenit mamica pentru prima oara in data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetita, Zenaida Maria, fruct al povestii de dragoste pe care vedeta o traieste cu Virgil Steblea. In data de 10 noiembrie, Adelina Pestritu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost crestinata de un cuplu de oameni de afaceri din Constanta, Aura si Daniel Rafte.

coral