Adelina Pestritu, una dintre cel mai bine imbracate vedete de la noi, isi face regulat curatenie in dressing si doneaza hainele pe care le poarta rar sau deloc.

In garderoba Adelinei Pestitu nu ai loc sa arunci un ac. Fosta prezentatoare TV este mereu in pas cu moda si face shopping regulat, asa ca dressingul ei geme de haine, iar pana se va muta intr-o casa noua, unde va avea mai mult loc pentru rochii, bluze si pantofi, e nevoita sa dea din lucruri de fiecare data cand vine cu ceva nou. Altfel, n-ar avea unde sa le mai puna.

Cele mai fericite de ”curatenia” ei regulata in garderoba sunt admiratoarele de pe conturile ei de socializare, care ii cer de la obraz sa le trimita haine si, culmea, le mai si primesc.

In garderoba are si haine de 50 de lei

”Hainele le donez. Ma refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine carora nici macar nu am indraznit sa le rup eticheta… Dupa un timp petrecut in dressingul meu, consider ca e cazul sa aiba un alt proprietar. Si fac cumva ca aceste haine sa fie motiv de bucurie pentru alt fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. In principiu, ajut oameni nevoiasi, fie ca sunt de pe strada sau pe care deja ii stiu si la care merg cu drag – ii vizitez nu doar de sarbatori, asa cum se poarta.

Mai am fete pe Facebook si pe Instagram care-mi scriu ca-si doresc haine de la mine. Iar eu le raspund la mesaje. Si le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, imi place sa vad poze in care poarta hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-si permit o anumita pereche de incaltari, nu neaparat foarte scumpe”, a marturisit Adelina Pestritu pentru Libertatea.

Bruneta a mai spus ca in garderoba sa nu se gasesc numai haine si incaltaminte foarte scumpe, asa cum s-ar parea.

”Am si haine de 50 de lei. Dar si altele, la sume mai mari”, a adaugat aceasta.

coral