Chiar dacă cei doi au făcut echipă bună ani de zile la cârma emisiunii Cronica Cârcotaşilor, la un moment dat aceştia s-au certat şi nu îşi mai vorbesc tocmai din anul 2015. Acum după atâţia ani, a ieşit la iveală adevăratul motiv al rupturii dintre Şerban Huidu şi Mihai Găinușă.

Recent, prezentatorul tv Şerban Huidu a povestit într-un interviu despre un episod dureros, care îl are în prim-plan pe Mihai Găinuşă, fostul său coleg de filmare. Şerban s-a străduit să refacă formula de aur, însă încercarea lui a rămas fără ecou.

Adevăratul motiv al rupturii dintre Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă

Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au dat naştere proiectului “Cronica Cârcotaşilor” şi au câştigat milioane de euro. Cei doi, însă, au decis să meargă pe drumuri separate şi din cei mai buni prieteni s-au transformat în duşmani. Acum, Şerban a povestit mai multe detalii despre momentul în care a rupt definitiv legătura cu colegul şi prietenul său.

Se pare că Şerban Huidu ar fi încercat să reia legătură cu Mihai Găinuşă şi să îl readucă în proiect. Însă, când totul era pregătit pentru promo-ul emisiunii, colegul său s-a răzgândit subit şi l-a lăsat pe Şerban cu ochii-n soare.

”Anul acesta am făcut 20 de ani de ‘Cronica’. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune.

În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinuşa întârzia. Şi erau zeci de oameni care îl aşteptau. Îl sun: Misule, unde eşti? La Disneyland, am uitat să îţi spun că nu mai revin!”, a declarat Şerban Huidu, pentru Impact.

Şerban Huidu este unul dintre veteranii media din România. El realizează de peste 20 de ani emisiunea Cronica Cârcotaşilor, după ce, cu cinci ani înainte, îşi făcuse debutul în radio. Huidu a lipsit o perioadă de câţiva ani de pe micul ecran, după accidentul de maşină pe care l-a provocat în octombrie 2011, când trei oameni şi-au pierdut viaţa.

coral