Șoc în lumea showbizului din România! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Anunțul că cei doi se despart i-a surprins pe mulți, deoarece cuplul și-a reînnoit jurămintele la începutul acestei luni. Iată de ce divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de căsnicie.

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

De-a lungul timpului, presa a vehiculat de mai multe ori că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, dar zvonurile s-au dovedit a fi doar niște alarme false. La ora actuală, cuplul pare că s-a decis să facă acest pas și să meargă pe drumuri diferite, după 15 ani de căsnicie. Prima reacție în cazul acestei despărțiri a avut-o Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român a fost contactat de jurnaliștii de la Playsport.ro și nu a negat informația apărută în spațiul public, dar nici nu a confirmat-o.

„Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania. Deși s-a pus la îndoială de multe ori iubirea lor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pozat mereu într-o familie fericită. Unul dintre motivele despărțirii ar putea fi amanta antrenorului despre care vorbea Gigi Becali, în luna februarie a acestui an. Patronul FCSB nu a crezut niciodată în dragostea celor doi și a făcut mai multe dezvăluiri incendiare.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.”, a declarat Gigi Becali, citat de aceeași sursă.

coral