Carmen Bruma si Mircea Badea au nu mai putin de 18 ani de cand se iubesc, dar nici prin gand nu le trece sa ajunga in fata altarului. Si nu pentru ca inca nu se mai iubesc! De altfel, Carmen chiar a raspuns intrebarii care i-a tot fost adresata.

Carmen Bruma (41 de ani) si Mircea Badea (45 de ani) formeaza un cuplu sudat, iar rodul iubirii lor este baietelul care s-a nascut in urma cu patru ani. Carmen a tinut sa se afle de la ea de ce nu este nevoie sa ajunga, alaturi de Mircea, in fata altarului.

”De 7-8 ani tot aud intrebarea asta cu nunta, desi in ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred ca am fost destul de clara. De ce as mai face nunta? Dupa 400 de pupaturi iti cam dispare cheful de nunta. In plus, evenimentul in sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodata nu ne-am facut planuri pe termen lung. Nu cred ca oamenii sunt facuti sa fie monogami”, a declarat Carmen Bruma la Antena 1.

Si alte cupluri celebre se iubesc ”fara acte”

Mihaela Radulescu, gazda show-ului „Ferma”, l-a cunoscut, in 2014, pe celebrul Felix Baumgartner, pe care l-a intervievat pe teme sportive. Apoi, i-a devenit iubita. Vedeta a marturisit de mai multe ori ca ii este bine asa, ca nu mai vrea maritis, ca vrea sa fie fericita, iubita si pretuita. Nu mai crede in niste hartii! Mihaela Radulescu a fost casatorita de trei ori – cu Bogdan Radulescu (cateva luni, in 1989), cu Stefan Banica Jr. (1997-1999) si cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), cu care are un fiu in varsta de 14 ani, pe Ayan.

Nici Antonia (29 de ani) si Alex Velea (34 de ani) nu fac pregatiri de nunta. Cantareata inca nu si-a reglat conturile cu fostul ei sot, italianul Vincenzo Castellano. “Mi se pare important sa-i arat afectiune. Este un tata foarte bun si se descurca. Suntem foarte atrasi unul de altul. Ca sa nu dam in rutina, mai cumpar lenjerie intima noua. Nu sunt sexy in fiecare zi, am si pijamalele flausate. Eu mi-as dori sa fiu cu el pana la adanci batraneti. Pentru mine este un atu foarte mare faptul ca ma face sa rad. Nu am cunoscut pe nimeni care sa ma faca sa rad asa cum o face el. Sunt iubita mai mult decat mi-as fi dorit. Stii de ce nu mi-a fost frica sa ma arunc? Pentru ca mi-am dorit foarte mult o iubire de genul asta si a lipsit. Tanjeam dupa o iubire din asta. A venit natural si eram pregatita sa iubesc”, spunea Antonia.

Dan Bittman (56 de ani) si Liliana Stefan (49 de ani) formeaza un alt cuplu care nu e legat prin acte! Asta desi cei doi au o relatie de 26 de ani si trei copii, Alexandru, Patrick si Mark Nicolas Bittman. “Sunt organizata, timpul nostru e drastic organizat pentru ca toti sa-si poata urma pasiunile. Au ritmul lor, merg la scoala dimineata, ii duce o masina, apoi ii iau eu, ii duc la antrenamente. Se inteleg bine intre ei, sunt prieteni, sunt baieti in regula. Spun ca ne-am ocupat bine de ei de cand s-au nascut si acum culegem roadele. Avem niste reguli, sunt si ei constienti ca sunt copiii nostri, dar nu-i intereseaza acest lucru foarte tare in sensul ca sunt niste baieti foarte modesti”, a spus Liliana Stefan, pentru Click.ro.

coral