Bianca Maria Comanici a venit la Puterea Dragostei ca sa-si gaseasca iubit si a pus deja ochii pe un tanar si nu mai e interesata de nimeni altcineva.

Bianca il vrea pe Adelin, dar el nu are de gand sa se cupleze cu ea, cel putin pana nu le cunoaste pe toate fetele din show-ul matrimonial de la Kanal D si isi da seama cu cine vrea sa fie.

Bianca e o tipa hotarata si directa, decisa sa lupte pentru a-si indeplini visurile si dorintele. Adelin nu vrea sa traga concluzii si sa ia decizii pana cand nu le cunoaste pe toate cele sase fete de la Puterea Dragostei.

Bianca de la Puterea Dragostei si-a surprins cunoscutii dupa ce a postat o fotografie cu ea alaturi de Liviu Varciu. Nu stim ce fel de relatie o leaga pe tanara de 18 ani de actor, daca sunt amici sau daca ea doar l-a vazut intr-un loc public si i-a cerut sa faca poza cu el. un singur lucru este cert. atat Liviu Varciu, cat si Bianca sunt constanteni. In comentariile din dreptul fotografiei, cineva i-a scris Biancai "Sa va tina", iar ea a spus "Multumesc", in loc sa lamureasca situatia.

Cine e Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca Maria Comanici este o tanara constanteanca de 19 ani, romantica si sigura pe ea. Bianca e make-up artist, provine dintr-o familie numeroasa, mai are doi frati si o sora. Ii plac plimbarile lungi sub clar de luna si are o slabiciune pentru parfumurile fine. S-a inscris la “Puterea Dragostei” pentru ca spera sa intalneasca baiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer si inteligent.  Este foarte pretentioasa la capitolul “partener” asa ca barbatul perfect trebuie sa stie ce vrea de la viata, dar sa nu isi neglijeze fizicul.  Acesta trebuie sa aiba un corp armonios si atletic.

coral