Au trecut 30 de zile de cand indragitul cantaret Mihai Constantinescu se afla in coma, iar starea de sanatate a artistului ii ingrijoreaza pe toti apropiatii sai. Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, are – de foarta multa vreme – probleme cardiace, suferind doua interventii chirurgicale in ultimii 10 ani.

In 2017, artistul a suferit o interventie pe cord, iar in 2007 i-au fost montate valve biologice.  Adrian Daminescu a oferit, la Antena Stars , informatii extrem de pretioase despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Acum, artistul a fost deconectat de la aparate, insa este mentinut, in continuare, intr-o ”coma controlata”. ”Mintea trebuie sa se odihneasca”, a declarat Adrian Daminescu.

„A fost deconectat de la aparate, dar in continuare este tinut intr-o coma controlata, pentru ca mintea trebuie sa se odihneasca si a trebuit sa functioneze, exact cum a fost la Cotabita. (…) A vazut multe, a fost in Grecia Antica, el a avut foarte multe. Cum sa va spun, foarte multe drumuri de facut si atunci sigur ca si-a mai adus aminte si de faptul ca el este Gabi Cotabita. Eh asa se asteapta si de la Mihaita sa isi revina‘, a declarat Adrian Daminescu la Antena Stars.

Mihai Constantinescu, gasit de sotia lui dupa ce a facut stop cardio-respirator

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac in seara de 13 mai, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 si a chemat de urgenta o ambulanta pentru el. In cursul noptii de 13 spre 14 mai, cantaretul a mai suferit doua stopuri si a fost salvat de medici.

In anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei interventii chirurgicale la Sectia Clinica Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, cu diagnosticul stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, insuficienta mitrala gradul 3/4, insuficienta tricuspidiana gradul 2, hipertensiune pulmonara medie. In anul 2017, artistul a fost supus unei noi interventii chirurgicale, dupa ce valva mitrala a avut o disfunctie.

coral