Vestea ca Ramona Badescu va deveni mama pentru prima data la 51 de ani a fost socanta pentru toata lumea. Actrita a decis sa tina sarcina ascunsa timp de noua luni pentru ca a vrut sa traiasca intr-un mod mai intim cea mai frumoasa perioada din viata ei. Departe de ochii lumii l-a tinut si pe barbatul care a facut-o mama.

Adevarul despre tatal copilului Ramonei Badescu. Cine a facut-o mama la 51 de ani?

De doi ani, Ramona Badescu a ales sa se dedice mai mult vietii private, reusind astfel sa traiasca si pentru prima data o iubire intensa, alaturi de o persoana unica, asa cum isi descrie partenerul. Barbatul nu doreste sa aiba vreo legatura cu showbiz-ul. Desi s-a lasat destul de asteptat, acesta a parut in viata Ramonei cand vedeta se gandea cel mai putin. Cei doi s-au intalnit in cadrul unui eveniment, iar intalnirea de atunci a fost un esec.

A doua intalnire a fost cea care i-a adus unul in bratele celuilalt. Ceea ce a urmat a fost o relatie la distanta. Acest aspect nu le-a afectat dragostea, din contra, le-a accentuat iubirea, iar vestea ca vor deveni parinti i-a unit mai mult. Cat despre cine este barbatul, actrita nu doreste nici acum sa dea prea multe detalii, dorind sa il tina in continuare secret fata de public, din dorinta acestuia.

„Sunteti curiosi, nu?”

„Sunteti curiosi, nu? Lucrurile intime raman private si sunt foarte geloasa si egoista, le traiesc pentru mine! Pot sa spun ca l-am asteptat o viata intreaga pe iubitul meu si pe tatal copilului meu, dar este singurul barbat care putea sa fie tatal copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiti impreuna si ne traim acest moment atat de minunat cu discretie si cu eleganta, pentru ca este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege sa iti traiesti viata fara sa ti-o expui cred ca este un atu! Cu siguranta, la momentul potrivit, o sa puteti afla mai multe. Sotul meu nu face parte din lumea showbizului si este normal, din respect fata de el, sa nu-l implic in meseria mea. Intr-o lume atat de expoziva si atat de plina, noi am ales”, a declarat Ramona Badescu pentru Click.

coral