Adina Buzatu, o buna prietena a lui Razvan Ciobanu, deplange moartea acestuia si spune ca designerul mai avea multe de spus. Ea l-a caracterizat, in cinci minute, pe Razvan. Intre altele, a spus ca era ”extravagant, razvratit, dar ca avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume”.

”Nu e foarte frumoasa vacanta mea! M-am trezit dimineata cu vestea aceea cu care v-ati trezit si voi… Asta e viata, asa e viata, azi esti, maine nu mai esti! A plecat mult prea devreme, aveam multe de spus. Razvratit, extravagant, avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume!”, a spus Adina Buzatu, pentru CANCAN.RO.  

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

„A fost un accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un barbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a parasit partea carosabila si a acrosat copaci dintr-un stufaris. Conducatorul auto a fost gasit decedat”, au anuntat reprezentantii Politiei Constanta.

Accidentul a fost sesizat in jurul orei 7.00 dimineata, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanta l-a gasit pe Razvan Ciobanu decedat. Acesta era singur in masina cand s-a produs accidentul.

 

coral