La 40 de ani, Adina de la trupa Heaven o sa fie mamica! La finalul lunii august, artista o sa nasca o fetita. Momentul in care vedeta a aflat ce poata in pantece a fost cu adevarat special.

Pentru Adina de la Heaven sarcina a fost un miracol.

„In 2016, cand imi pierdusem orice speranta ca voi putea fi mama, Carmen Harra mi-a spus ca peste trei ani voi avea o fetita si exact asa se intampla. Traiesc o minune, nu ma asteptam sa mai pot avea copii. Am ramas insarcinata in decembrie 2018, chiar dupa ziua de nastere a tatalui meu si am aflat cu putin inainte de ziua mea”, a spus Adina pentru Click.ro

Daca la primele doua ecografii medicii i-au spus ca va avea un baietel, cu cateva zile dupa aceste rezultate, tatal mort al vedetei, intr-un vis i-a spus adevarul despre copilul pe care urmeaza sa-l nasca.

„Mi-a aparut tata in vis si mi-a spus sa am grija de fetita. La primele doua ecografii, mi s-a spus ca voi avea baietel, apoi analizele de sange au aratat ca vine o fetita”, a mai transmis vedeta.

Iubitul artistei isi doreste 10 copii

„De cand sunt insarcinata, mananc mai multe dulciuri si am luat putin in greutate. Merg insa zilnic prin parc cativa kilometri. Voi naste natural. Poate fetita va fi singurul meu copil si prefer sa simt toate senzatiile, dar vreau si al doilea copil, daca va fi posibil. Glance isi doreste si 10 copii. Nu ne-am cununat civil si nici nu ne grabim. Din octombrie 2018, construim in Pantelimon un duplex in care vom sta noi, sora mea cu baietelul ei si mama noastra. Speram sa sarbatorim Craciunul in noua noastra locuinta”, a  spus Adina pentru Click!.

coral