Adolescentă agresată sexual de șapte tineri. Un băiat în vârstă de 14 ani, din localitatea argeșeană Corbeni, a ajuns în arest după ce a șantajat și a abuzat sexual o tânără cu probleme psihice din comună. La îngrozitoarea faptă au mai participat alți șase tineri, patru dintre ei fiind, de asemenea, arestați. În total, poliția a audiat 11 indivizi, însă doar în șapte s-au suținut acuzațiile.

Adolescentă agresată sexual de șapte tineri

Fapta carea îngrozit întreaga comunitate s-a petrecut sâmbătă, când tânărul de 14 ani a invitat-o pe fată la o plimbare. Ajunși la domiciliul său, acesta a amenințat-o pe tânără cu un filmuleț deocheat.

Fata s-a dus cu el, la el acasă. Au fost cinci inși și toți cinci au profitat de ea, după ce… După aceea, au mers la altă casă, unde au mai venit doi inși, și au profitat și ăștia de ea…Apoi au amenințat-o să nu spună nimic, că mănâncă bătaie, a povestit, în lacrimi, bunica fetei.

De frică, nu a spus la început ce s-a întâmplat. Apoi am aflat ce și cum, și am anunțat poliția. Stiu că sunt țigani, i-am ajutat, asta e răsplata? a povestit tatăl fetei.

Vestea agresiunii sexuale în grup a zguduit întreaga comunitate. Arestarea preventivă a celor 5 băieți, în frunte cu inițiatorul de 14 ani, este văzută de oameni ca un act de dreptate. Ceilalți doi sunt cercetați sub control judiciar pentru că nu au știut că este vorba de constrângere. Acum sunt așteptate expertizele medicale și verdictul judecătorilor.

Joi seara, la ora 22:00, un băiat i-a spus să iasă din casă şi să meargă până la troiţă. I-a zis să-i ducă 100 de lei că dacă nu, avea nişte poze cu ea şi vrea bani să nu fie dată pe net. Fata s-a dus. Acolo i-a spus că merge la un prieten. Acolo au fost 5, au profitat toţi 5 de ea! După ce au profitat, toţi cinci, cu banii ăia au cumpărat prezervative şi ţigări.

Au plecat de acolo s-a dus la un băiat de a luat cheile, s-au dus la o altă casă, la cel care o şantaja, au plecat iar pe drum, au mai chemat încă doi, s-au dus la o casă părăsită, de la care luase cheile. Acolo a băgat-o într-o cameră i-a zis că dacă nu eşti de acord şi cu ăştia mănânci bătaie, din ce a declarat fata. Pe urmă ea le-a spus că nu mai vrea şi ala de 14 ani, i-a spus că dacă nu vrei o să fii bătută… a fost forţată acolo, pe o masă. În total sunt 7 care au abuzat-o şi patru sunt martori. Apoi a dus-o înapoi la troiţă şi a trimis-o acasă, a spus bunica fetei, potivit curier.ro

coral