Adrian Minune a fost prins cu mata-n sac. Mai exact cu “mata” la un restaurant de lux, acolo unde luau impreuna masa. Fara sa ii pese de nimeni si de nimic, celebrul artist s-a comportant ca un adolesent indragostit. A sarutat-o cu foc pe bruneta de la care nu a putut sa isi ia ochii nicio clipa.

Adrian Minune isi iubeste familia si intotdeauna are grija ca celor dragi sa nu le lipseasca nimic. Totodata are grija ca si el sa fie implinit pe toate planurile si sa se bucure de micile bucurii ale vietii. Recent, cantaretul a fost surprins alaturi de o alta femeie cu care, probabil, a simtit fiorii pe care ii simtea in adolescenta, potrivit spynews.ro

In imagini se poate observa ca amandoi sunt cu zambetul pe buze, Adrian Minune si bruneta s-au bucurat unul de prezenta celuilalt si s-au sarutat… fara sa le pese ca cineva i-ar putea observa. Nu este prima data cand Adrian Minune este surprins in ipostaze tandre cu diferite doamne. Inca din 2013 a aparut zvonul ca artistul are o “inima mare” si poate sa iubeasca mai multe femei.
Adrian Minune… se penseaza! Si recunoaste ca ideea i-a venit dupa ce a inceput sa imbatranesca

Adrian Minune a venit insotit de un bun prieten: Maher, cel care il tunde si il epileaza. “Il pensez in doua minute”, a precizat Maher cand a inceput sa il penseze cu ata.

“Clientul se rasfata la batranete. La 20 de ani nu ma epilam, nu ma pensam!”, a explicat Adrian Minune.

Adi Minune se tunde cu foc la Maher, singurul din Romania care are o astfel de tehnica.“La inceput m-am speriat. Stiam ca parul ia repede foc. Sora bunicii mele a murit dupa ce i-a luat foc parul! Ma gandeam la sora lu’ mamaie cand a inceput sa ma tunda asa”, a mai spus Adrian Minune.
Adi Minune, momente de cosmar in copilarie

Adrian Minune a povestit de curand, in cadrul unui interviu, drama pe care a trai-o in urma cu patru decenii. Potrivit marturisirilor sale, in drum spre gradinita, el a fost muscat de un caine, dupa ce s-a oprit in dreptul unui gard de care se tinea si isi curata pantofii de noroi. Tipetele lui  au alarmat-o pe una dintre matusi, care a venit la el si l-a dus imediat la dispensar. Din fericire, specialistii au putut sa ii salveze degetul, insa, cicatricile se vad.

“La varsta de 4 ani, pe timpul raposatului Ceasca, se obisnuia ca in pragul sarbatorilor de iarna sa ni se dea pomul de iarna, cadouri de sarbatori si bunica mea m-a lasat sa merg singur la gradinita, pentru ca era aproape… si aveam niste pantofiori din lac, m-am sprijinit de un gard sa ma sterg pe pantofi de noroi. Un caine a venit si m-a muscat de deget foarte tare, mi-a sectionat degetul, se mai tinea intr-o pielita… Este mutilat pe viata… m-am speriat, tasnea sangele, am fugit spre casa. Matusa mea m-a luat in brate, am fugit la dispensar, mi-au dat cu apa oxigenata si cu rivanol, mi-a pus degetul la loc. Osul era rupt, dar s-a sudat… a crescut unghia aiurea. Se vede aici sa s-a lipit asa cum a dat Dumnezeu. Am mai patit dupa aceea ca 4-5 caini sa ma puna jos, la cativa ani, si apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel”, a povestit cunoscutul artist in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

coral