Iulius Mall Cluj și Sports Festival oferă o șansă unică fanilor fotbalului. Miercuri, 8 iunie 2022, de la ora 17.30, aceştia vor putea să își ia bilet la cel mai mare meci demonstrativ de fotbal al anului chiar de la Adrian Mutu! Il Fenomeno va semna toate biletele cumpărate și va face poze cu fanii.

În Atriumul Iulius Mall Cluj este amenajat singurul punct de ticketing de unde iubitorii de sport își pot achiziționa fizic un bilet la unul dintre cele două meciuri demonstrative organizate în cadrul Sport Festival: meciul de retragere al tenismenului Horia Tecău (vineri, 10 iunie) și meciul de retragere al lui Adrian Mutu (duminică, 12 iunie).

Iubim vibe-ul young și ne place să fim în mijlocul tinerilor pentru că energia lor devine sursa noastră de inspirație. De aceea, Iulius Mall Cluj se implică activ în evenimentele cu și despre tineri și dorește să dăruiască înapoi.

Adrian Mutu va veni să își întâlnească fanii care îl vor încuraja din tribune, la punctul de ticketing:

17.30 – 18.15 / Prezență la ticketing point – autograf pe toate biletele cumpărate în prezența lui Adrian Mutu.

Cea de-a treia ediție Sports Festival va avea loc în perioada 9 – 12 iunie. Meciul oficial prin care se va celebra retragerea lui Adrian Mutu din cariera de sportiv și intrarea într-o nouă etapă, cea de antrenor de campioni, va fi evenimentul de gală ce va închide festivalul. Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iunie, de la ora 19.00. Vor participa sportivi de talie internațională, prieteni și foști coechipieri ai Briliantului.

La Sports Festival va avea loc și un demonstrativ de tenis, prin care se va sărbători cariera sportivă a tenismenului Horia Tecău. Vineri, 10 iunie, pe BT Arena, acesta va juca alături de Simona Halep, Robert Lindstedt, fostul partener la dublu al lui Horia și Andrei Pavel.

Vino la Iulius Mall, achiziționează-ți biletul și întâlnește-l pe Adrian Mutu!

coral