Celebrul interpret de muzica usoara Mihai Constantinescu trece prin clipe groaznice, dar trebuie sa-si revina pentru a-si tine promisiunea fata de sora lui! Acesta se afla in moarte cerebrala, la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, dupa ce a suferit un infarct, luni seara. De atunci insa a mai suferit inca doua stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu i-a facut o promisiune surorii sale

Chiar daca se afla la sital in momentul cand a trecut prin cele doua stopuri cardio-respiratorii, in atentia medicilor, acestea s-au dovedit a fi catastrofale pentru starea si-asa foarte subreda a cantaretul. Medicii nu ii mai dau sanse multe de viata, iar prietenii se roaga pentru sanatatea lui si ii roaga si pe fanii care i-au ascultat melodiile sa spuna o rugaciune pentru Mihai Constantinescu.

In acest sens, Adriana Bahmuteanu a marturisit, in direct la Acces Direct, ca Mihai Constantinescu trebuie sa isi revina pentru ca avea o mare dorinta. “I-a promis surorii lui ca va face nunta cu Simona”, a declarat Adriana Bahmuteanu, la Acces Direct.

Prietenii se roaga pentru o minune

Mihai Constantinescu se afla in aceste momente in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala. “Stop cardio-respirator (prin asistola) resuscitat, instabilitate hemodinamica tranzitorie, endocardita recenta”, este diagnosticul pus de medici, conform surselor spynews.ro.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat de marti ca pronosticul in cazul solistul este rezervat. „Artistul, din pacate, se afla in stare foarte grava la Terapie Intensiva, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost internat ieri dimineata, a venit in UPU in stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se afla la Terapie Intensiva”, a spus ministrul.

Mihai Constantinescu a facut infarct luni seara, acasa. Cea care a sunat la 112 a fost sotia lui, Simona Secrier. Medicii de pe ambulanta l-au resuscitat pe artist timp de 20de minute, iar dupa ce acestia au simtit capacientul are puls, l-au dus de urgenta la Spitalul Floreasca. Medicii insa spun ca sansele ca Mihai Constantinescu sa-si revina sunt minime. Prietenii si familia lui se roaga pentru o minune.

coral