Adriana Iliescu a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti, intrand astfel in Cartea Recordurilor, la acea vreme, ca fiind cea mai batrana mama din Romania. Fosta profesoara universitara Adriana Iliescu avea 66 de ani atunci cand a adus-o pe lume pe Eliza, o fetita pe care si-a dorit-o multi ani.

Eliza isi iubeste foarte mult mama, dar este evident ca fetita ar dori sa afle cine este tatal ei. Astfel, Eliza i-a cerut explicatii mamei in legatura cu acest subiect delicat. „M-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, a marturisit Adriana Iliescu.

Ce pensie are Adriana Iliescu!

Adriana Iliescu trage din greu pentru a-si intretine fiica adolescenta. Fostul profesor universitar a dezvaluit suma de bani pe care o are lunar pentru intretinerea fiicei de 13 ani.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a marturisit ca este norocoasa fata de alti pensionari si ca se poate lauda cu o pensie de aproape 2.000 de lei. Cu toate astea, fostul profesor universitar spune ca e nevoie sa fie foarte atenta la cumparaturi pentru a avea resurse sa-si creasca fetita.

“Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumparaturi de la piata, gatim, ne aprovizionam din vara pentru iarna si avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente si la reducerile de la mall. Cand incep si aud de ele, profit ca sa o innoiesc pe Eliza. Cumpar un tricou, o bluza, o fustita, ce ii trebuie oricarui copil”, declara Adriana Iliescu la un moment dat.

coral