Lenjeria de pe patul tau are o importanta mai mare decat crezi. Pe langa functia de asternut al patului si de decor al camerei, ea are efecte si asupra starii tale psihice. Daca stii cum sa o alegi, ea iti poate da o dispozitie buna, te poate face sa te simti mai linistita, mai calma in orice clipa.

Magazinul online Patul Meu iti pune la dispozitie o multitudine de lenjerii pentru pat, de toate culorile si imprimeurile. Toate produsele sunt de o calitate inalta, la un pret excelent. De la articole cu pisici, catei, fluturi si bufnite pana la imprimeuri florale, articolele pentru pat pot aduce mai aproape de tine un colt din natura.

Aceste imprimeuri unice iti pot da o stare de bine doar privindu-le. Natura este linistitoare, iti aminteste cat de frumoasa este viata. Dupa o zi grea de munca, sa vii acasa si sa observi in dormitorul tau mici prieteni, cum sunt cainii sau pisicile, poate fi exact ce ai nevoie pentru a-ti incarca bateriile.

Cum iti influenteaza somnul astfel de lenjerii?

Daca astertunurile cu elemente din natura iti ofera o dispozitie buna si te fac sa astepti cu nerabdare sa te asezi in pat, te vei trezi cu aceeasi voie buna si in dimineata urmatoare. Cand te vei trezi pe un pat plin de trandafiri sau lalele, diminetile de luni vor fi mai usoare.

Pe langa imprimeul ales, trebuie sa stii ca materialul din care este confectionata lenjeria are un rol esential. Cu siguranta nu iti doresti ca somnul sa iti fie compromis, sa te trezesti de multe ori pe timpul noptii si sa simti disconforturi.

Aceste lucruri pot fi evitate, daca nu achizitionezi articole confectionate din materiale de calitate scazuta. Majoritatea sunt realizate din fibre sintetice, iar folosirea indelungata a acestui tip de lenjerii poate conduce la mici iritatii ale pielii sau chiar la eruptii cutanate serioase. Acestea din urma sunt cauzate de colorantii implicati in procesul de fabricare a respectivelor produse.

Asternuturile din bumbac sunt alegerea ideala, de care te vei indragosti de la prima atingere. Acesta este un material hipoalergenic, ideal pentru persoanele cu o piele sensibila, care se irita usor sau care este predispusa la alergii.

Astfel de lenjerii din bumbac contribuie la un somn odihnitor, de calitate, pentru ca tu sa te trezesti cu voie buna si sa ai energia necesara pentru a-ti indeplini taskurile.

Indiferent de anotimp, bumbacul iti va fi cel mai bun prieten, intrucat vara iti lasa pielea sa respire si in anotimpul rece retine caldura, pentru ca tu sa nu simti nici cel mai mic disconfort.

In plus, aceste lenjerii calitative reprezinta o achizitie buna, de durata, deoarece raportul calitate-pret este excelent. Datorita proprietatilor pe care le au fibrele de bumbac, asternutul nu se deterioreaza cu fiecare spalare, iar tu te vei putea bucura de frumusetea si beneficiile lor timp indelungat.

Modelele cu adevarat inedite te poarta pe culmile naturii si dau viata casei tale, iar bumbacul din care sunt confectionate iti aduce o multime de beneficii la nivelul somnului si al pielii. Comanda si tu lenjerii pentru pat cu imprimeuri sublime si convinge-te de calitatea lor! coral