Un centru de vaccinare anti-Covid-19 s-a deschis la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca. Pasagerii se pot imuniza cu vaccinul Johnson&Johnson într-o singură doză.

Centrul de vaccinare anti-Covid-19 de la Aeroportul Cluj va funcționa zilnic, 7 zile din 7, între orele 08:00 și 20:00. 

Timp de 12 ore, călătorii și aparținătorii acestora se vor putea imuniza cu o singură doză la acest centru de vaccinare anti-Covid-19.

„Am stabilit detaliile cu domnul director. Este vorba de un centru de vaccinare cu tipul de vaccin anti-COVID-19 Johsons&Johnson. Vaccinarea se va face de la 08:00 până la 20:00 și cu această ocazie trebuie să le mulțumesc domnilor directori, David Ciceo și Mihai Moisescu, și în special echipei medicale, care ne-au creat acest cadru de a funcționa inclusiv la aeroport. Să sperăm că va fi un centru de succes și aș vrea să continuăm acest trend frumos, de a deschide tot mai multe centre, pentru a livra oriunde vaccinul în județ și de a oferi posibilitatea de vaccinare oamenilor. (…)

Am considerat că, fiind vorba de un punct de tranziție, unde oamenii vin și pleacă, ar trebui să oferim acest tip de vaccin, într-o singură doză. În aceste considerente se administrează Johnson&Johnson”,  a declarat prefectul Clujului Tasnadi Szilard, la conferința de presă organizată cu ocazia deschiderii centrului de vaccinare. 

coral