În parcarea Aeroportului din Cluj va funcționa o line de autobuz care va ajuta pasagerii să tranziteze mult mai ușor zonele de ieșire și intrare. Linia pusă la dispoziție de CTP ar fi trebuit să funcționeze din 2020, dar actualul context a împiedicat deschiderea unei astfel de linii. Pandemia de COVID-19 a redus drastic fluxul de pasageri de pe Aeroportul din Cluj, motiv pentru care inaugurarea liniei a fost amânată.

Emil Boc a anunțat că acest proiect nu a fost abandonat și discuțiile vor fi reluate în momentul în care fluxul de pasageri revine la normal pe Aeroportul din Cluj.

„Ați văzut declarația domnului director (n.r. David Ciceo). Când vor fi reluate zborurile consistente de pasageri, atunci o să avem și această cursă de autobuz. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu este o cursă de caritate și trebuie să fie eficientă din punct de vedere economic. Nu putem să mergem dacă nu sunt pasageri, iar acum zborurile sunt limitate. Au explicat și colegii de la CTP situația. Capacitatea de zbor este de sub 25% în acest moment, la ce să pui cursă de autobuz dacă nu ai oameni”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

coral