Iti doresti sa-ti construiesti o terasa si vrei sa obtii un design interesant cu ajutorul lemnului? Atunci trebuie sa stii ca nu este suficient sa folosesti sipci frumoase, drepte, realizate dintr-un lemn de calitate.

Daca vrei ca pergola sa iti reziste foarte bine, este important sa aplici un lac pentru lemn de calitate peste sipcile alese. De ce? Acest produs iti ofera rezistenta si durabilitate pe termen lung, avand rolul de a trata lemnul si de a-i oferi o culoare extrem de frumoasa!

Lac pentru lemn – alege-l pe cel exterior

In functie de modul in care sunt realizate, lacurile de lemn sunt impartite in mai multe categorii. Pentru a-ti proteja lemnele de pe terasa, ai nevoie de un lac de exterior, care este special conceput pentru a rezista la intemperii, la actiunea microorganismelor, dar si la ploaie, vant si eroziune.

Culoarea potrivita

Daca la inceput, lacurile de exterior erau doar incolore, avand strict rolul de a proteja lemnul, acum poti alege dintr-o gama variata de culori, in functie de modul in care vrei sa arate la final terasa ta. De exemplu, te poti orienta catre wenge, o culoare extrem de frumoasa, care se potriveste cu geamurile de aceeasi nuanta sau catre gri, negru ori alb.

Timpul de uscare

Citind cu atentie descrierea produselor pe care le ai la dispozitie, poti afla in cat timp se usuca. De exemplu, lacurile de exterior pot fi cu uscare rapida, ceea ce inseamna ca in doar 2 – 3 ore sunt gata pentru a doua ,,mana”, insa exista si produse care necesita pana la 12 ore pentru a se impregna perfect in lemn. Ramane la alegerea ta care este varianta optima pentru tine, in functie de cat timp ai la dispozitie.

Conteaza brand-ul?

Daca in general preferi produsele ale caror brand-uri le cunosti deja, atunci da, conteaza brand-ul. Pe piata din Romania exista deja companii cu renume, in care consumatorii au incredere si pe care le recomanda. Nu ezita sa alegi, insa si produse realizate de catre firme care sunt recent aparute si care iti pot pune la dispozitie lacuri de calitate!

Finisaj

In ceea ce priveste finisajul pe care il poti obtine, trebuie sa stii ca ai mai multe variante. Lacurile pot fi:

  • superlucioase – astfel de produse sunt excelente daca vrei ca lemnele de pe terasa sa arate perfect si sa fie foarte placute la atingere;
  • semilucioase – lacurile din aceasta categorie sunt calitative, oferindu-ti posibilitatea de a le aplica extrem de repede. Ele se usuca intr-un timp destul de scurt, asa ca ulterior iti poti continua sarcinile fara probleme;
  • satinate – au un aspect extrem de interesant, incadrandu-se in categoria produselor de lux pe care le ai la dispozitie;
  • mate – nu sunt lucioase la soare, insa protejaza lemnul extrem de bine.
  •  

Comanda-ti produsele preferate online!

Daca odinioara, atunci cand aveai nevoie de lacuri de lemn trebuia sa mergi neaparat in magazinele fizice, acum le poti comanda online din confortul propriei tale case. Este vorba despre o metoda prin care economisesti timp si bani. Mai mult, ai la dispozitie descrieri detaliate pe Internet, care te ajuta sa iei cea mai buna decizie!

Klebrom.ro iti ofera o gama larga de lacuri speciale pentru lemn din care poti alege, pentru a te ocupa cat mai simplu de proiectul pe care l-ai inceput. De pe acest site poti comanda inclusiv lac parchet, daca vrei sa oferi pardoselii din interior un aspect de nou si, in acelasi timp, sa o protejezi foarte bine!

Date de contact:

e-mail: office@klebrom.ro

telefon: 0265/ 328 230

 

  coral