Ai in spatele casei un teren suficient de generos ca suprafata, pe care vrei sa-l transformi intr-o gradina bogata cu legume si fructe?

Folosind erbicid Stomp, vei reusi sa oferi culturilor tale posibilitatea de a se dezvolta armonios. Este vorba despre o solutie speciala, care actioneaza impotriva buruienilor nedorite si pe care o poti pulveriza extrem de usor.

Erbicid Stomp – cum functioneaza?

Erbicidul universal are rolul de a distruge buruienile cu care intra in contact, indiferent daca acestea au frunza ingusta sau lata. De preferat este sa folosesti aceasta solutie intr-o zi cu soare sau cel putin intr-o zi in care nu ploua, pentru a-i oferi posibilitatea de a actiona eficient. In acelasi timp, trebuie sa nu tai buruienile inainte, pentru ca erbicidul actioneaza de la frunze inspre radacina.

Cand este recomandat sa aplici erbicid?

Pentru a te bucura de o gradina frumoasa si culturi sanatoase, ideal este sa aplici erbicidul pe pamant, inainte de a planta legume sau fructe. Astfel, solul se curata foarte repede, fara ca plantele pe care ti le doresti sa fie afectate. De regula, acest pas trebuie realizat primavara, inainte de insamantare. In acelasi timp, este bine sa ai grija ca afara sa fie intre 12 si 26 de grade Celsius atunci cand erbicidezi, pentru ca acesta este intervalul in care solutia isi face efectul cel mai bine.

Cum sa prepari solutia?

Erbicidul este disponibil in cantitati extrem de mici, intrucat trebuie diluat in apa. Citeste cu atentie instructiunile de pe ambalajul produsului in care investesti, pentru a descoperi proportia de erbicid pe care trebuie sa o combini cu apa. Respecta intocmai gramajele – altfel, risti sa obtii rezultate negative si sa daunezi solului.

Este suficient sa aplici erbicid o singura data?

Raspunsul poate varia in functie de modul in care se prezinta solul. Daca la cateva zile de la erbicizare observi ca anumite buruieni au rezistat, poti aplica solutia inca o data. Ai grija, insa la cantitatea pe care o folosesti!

Care sunt avantajele de care te bucuri cand folosesti erbicid?

Foarte important este sa cunosti si beneficiile de care ai parte atunci cand utilizezi un erbicid universal in gradina:

·         elimini eficient buruienile care ulterior ar putea sa-ti afecteze culturile;

·         oferi culturilor tale posibilitatea de a se dezvolta armonios;

·         reduci considerabil din efortul pe care trebuie sa-l depui pentru a ingriji legumele si fructele;

·         erbicidul nu este toxic pentru oameni si animale;

·         poti aplica substanta foarte usor cu ajutorul unui vermurel.

Erbicidul te ajuta sa obtii recolte bogate

De-a lungul timpului, agricultorii au observat ca dupa erbicizare pot obtine recolte mai bogate cu pana la 50 – 70%. Daca iti doresti, de exemplu, sa cresti rosii, castraveti, salata sau ceapa verde ori chiar fructe, pentru a nu le mai cumpara din supermarketuri, organizeaza-ti o zona speciala in gradina sau in curte, unde sa pui seminte sau rasaduri si ai grija de cultura ta! In timpul verii te vei bucura astfel de produse proaspete si delicioase, fara a depune foarte mult efort!

Documenteaza-te foarte bine inainte de a investi in erbicide legume: astfel vei sti cum sa aplici corect substanta, cand sa o pulverizezi peste buruieni, dar si de cate ori. Mai mult, nu uita sa verifici cat erbicid trebuie sa combini cu apa, pentru a obtine amestecul ideal!

  coral