Iulius Mall Cluj a pregătit a doua sesiune de Black Friday X-mas Edition, unde ajutoarele lui Moș Crăciun sunt așteptate să completeze listele de cadouri. Nu rata discount-urile care ajung în acest weekend și până la 60%!

Brandurile high end au din nou reduceri irezistibile la toată gama de produse. Descoperă ofertele de până la 60% la cele mai renumite magazine: Guess Jeans, Liu Jo, Marc O'Polo, Superdry, Under Armour, U.S Polo Assn. și Levi's. Piesele din colecțiile de toamnă – iarnă îți vor da un vibe inedit sezonul acesta.

Sărbătorile de iarnă sunt mai aproape decât crezi. Te-ai gândit cu ce te îmbraci în seara de Crăciun? BSB Fashion, D'S Damat și Motivi au reduceri de până la 50%. Promoții care să se potrivească personalității tale găsești și la celelalte magazine din Iulius Mall Cluj. Dacă preferi stilul sport, vino la U-Man și Arman Sport, unde prețurile au scăzut până la 50%! Oferte atrăgătoare găsești și la celelalte magazine de profil.

După ce îți iei piesele speciale pentru sărbătorile de anul acesta, ai nevoie și de încălțăminte care să se asorteze. Bata și ECCO te așteaptă cu oferte de până la 50% la modelele sezonului. Preferi stilul cozy când vine vorba de încălțăminte? Buzz Sneaker Station și Skechers au redus prețurile cu până la 40% la sneakerși. Înarmează-te cu timp pentru că și celelalte magazine de încălțăminte au discount-uri!

Momentele petrecute în oglindă nu sunt niciodată pierdute! Promoții de până la 50% găsești și la magazinele cu produse de beauty. O paletă de make-up în culori pastelate, un fond de ten a cărui nuanță ți se potrivește perfect sau un eyeliner tip stilou și multe alte cosmetice vei găsi la MAC, Nala, Inglot, dar și în celelalte magazine specializate.

Ai pregătit lista cu cadouri pentru cei dragi? Oferă-le cele mai speciale daruri de la Sabrini, Pandora, Sabion, Swarovski sau Teilor. Promoțiile în magazinele cu bijuterii ajung acum și până la 80%. „Shine bright like a diamond”, alături de cei dragi, cu accesoriile potrivite!

Surprize sunt și pentru micuții elfi. Coccodrillo, Deluka și Prinky & You au pregătit discount-uri de până la 45% la articolele din colecțiile toamnă – iarnă, trusouri și multe alte produse. Vino cu copilul tău și descoperiți propunerile!

Și în acest weekend, foodcourt-ul te așteaptă cu oferte apetisante. Taco aromat, sushi proaspăt, specialități din orez, pui crispy, somon pane și multe alte preparate pot fi comandate la pachet sau savurate pe terasa exterioară.

Ne vedem la shopping, în Iulius Mall Cluj!

coral