Cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Suceava, compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România. Dacă vrei să faci parte din cea mai bună echipă de mall management din țară, te așteptăm la Târgul de Cariere, la standul Iulius Mall, unde vom discuta despre oportunitățile tale în cadrul companiei. Paleta de job-uri disponibile este variată și cuprinde oportunități atât în domeniul administrativ, cât și în cel executiv. La Târgul de Cariere te așteaptă peste 30 de companii de top cu mii de oportunități de angajare, în perioada 23 – 24 martie 2022.

Încă din anul 2007, când a fost inaugurat, Iulius Mall este un membru activ al comunității clujene, oferind atât experiențe de shopping și de petrecere a timpului liber, cât și oportunități de dezvoltare personală și profesională. Echipa de peste 200 de persoane a Iulius Mall Cluj se mărește, iar tu poți să ne fii coleg! Miercuri și joi, 23 – 24 martie, în intervalul orar 11.00 – 18.00, vom fi prezenți la Târgul de Cariere, care are loc la Sala Polivalentă.

Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă advertising, ești perfect pentru a fi viitorul Junior Advertising Specialist la Iulius Mall. Iar dacă interacțiunea cu persoane noi este un atu al tău și îți dorești să interacționezi cu branduri de renume internațional, poți să aplici pentru postul de Leasing Manager. În același timp, suntem în căutare de: tehnicieni instalatori, ingineri construcții civile, electricieni etc. Consultă secțiunea Cariere de pe pagina Iulius Mall Cluj pentru a afla mai multe!

Sala Polivalentă este locul unde poți lua pulsul pieței muncii, poți descoperi joburile cu potențial și nevoile companiilor la zi sau poți afla care sunt abilitățile necesare pentru a crește profesional. Intrarea la eveniment este liberă, iar candidații au posibilitatea să creeze pe loc un CV, utilizând aplicația eJobs: CV2GO.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va reuni, pe lângă detalii despre locurile de muncă disponibile, și interviuri cu reprezentanți ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube by Târgul de Cariere, dar și pe targuldecariere.ro.

Evenimentul organizat în fiecare an la Cluj-Napoca este unul special deoarece aici a avut loc primul episod Târgul de Cariere. Ediția din această primăvară stă sub semnul entuziasmului, a dorinței de a socializa față în față, de a oferi oportunități, de a deschide noi orizonturi, de a împărtăși, de a scrie povești frumoase.

 

 

coral