Drumul judeţean dintre Vidra şi Avram Iancu a fost deblocat de aluviunile ajunse pe carosabil în urma unor alunecări de teren, a transmis joi seară, 19 ianuarie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

S-a reuşit degajarea aluviunilor de pe DJ 762 cu ajutorul utilajelor din cadrul Consiliului Judeţean și al Serviciilor de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă şi se circulă în siguranţă, a precizat ISU Alba, conform agerpres.ro

Drum blocat în Apuseni, în județul Alba, în urma unor alunecări de teren!
Mai multe alunecări de teren au avut loc astăzi, în zona localităţii Goieşti, provocând blocarea drumului judeţean DJ 762, între localităţile Vidra şi Avram Iancu.

IPJ Alba a transmis că în zonă nu există rute alternative, iar la faţa locului sunt echipaje de poliţie care acţionează în sprijinul cetăţenilor.
Pentru degajarea aluviunilor intervin 25 de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vidra, care acţionează cu două excavatoare, un buldoexcavator, patru basculante şi două tractoare cu remorcă, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, arată radiocluj.ro

Zona Munților Apuseni se află sub cod galben până în data de 21 ianuarie. Sunt vizate cantități importante de precipitații și intensificări ale vântului.
Meteorologii avertizează începând de vineri dimineață, treptat vor predomina ninsorile, în cea mai mare parte a zonei montane, și se va depune strat de zăpadă.

coral